Skip to main content

  Wij komen vrijblijvend langs

  Carl Heinen

  "U wilt thuiskomen in een omgeving die aansluit bij uw smaak en persoonlijkheid. De sfeer die u wilt creëren, daar heeft u een visie over. En juist daar ligt onze kracht: uw idee omzetten in een ontwerp. De beelden van onze tafels, wandkasten en tv-meubels spreken voor zich. Dit zijn voorbeelden van ontwerpen die wij reeds gerealiseerd hebben voor onze klanten. Wellicht zijn ze een inspiratiebron voor u."

  Advies & ontwerp

  Wilt u advies over een kast, tafel of wandmeubel? Graag geven wij suggesties over te gebruiken materialen en afwerking. De materiaalkeuze is veelzijdig en de combinatiemogelijkheden zijn groot. Het gebruik van natuurlijke producten samen met kunststoffen levert vaak een verrassend mooi resultaat op. Denk hierbij aan massief hout in combinatie met hoogwaardig afgelakt plaatmateriaal, glas of roestvrij staal.

  Vrijblijvend verzoek

  Kortom, mogelijkheden te over. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor het geven van een advies. Bij interesse ontvangt u vervolgens een schets met een richtprijs en, indien gewenst, een zeer realistische 3D tekening van het ontwerp.

  Na de orderbevestiging gaan wij over tot het maken van een definitieve tekening, het inmeten, en de planning. Bij interesse horen wij graag van u!

  Mail of bel ons voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens!