Over ons

Ik ben Carl Heinen, meubelmaker met passie en liefde voor het vak. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij diverse meubelmakerijen, ben ik in 2007 als zelfstandige Maatwerk in Meubels gestart. En met succes.

MaatwerkinMeubels werkplaats CarlHeinen 900

Uniek design en doordacht ontwerp

Talloze meubels en projecten voor particulieren en bedrijven zijn het resultaat, ieder met een uniek design en doordacht ontwerp. De werkplaats is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur en gereedschap zodat hoge kwaliteit en afwerking verzekerd is. Ik heb een uitgebreid netwerk aan leveranciers en collega-meubelmakers waardoor grote projecten mogelijk zijn.

Aangesloten bij Stichting Hout en Meubilering

logo shenmTevens heb ik een nauw samenwerkingsverband met de Stichting Hout en Meubilering, waar Maatwerk in Meubels geregistreerd is als erkend leerbedrijf. Regelmatig werk ik dan ook samen met stagairs. Het overdragen van mijn kennis en liefde voor het vak vind ik zeer stimulerend en een grote inspiratiebron.

Ik hoop u met mijn werk net zo enthousiast te hebben gemaakt.

U bent welkom op mijn werkplaats, waar ik u graag te woord sta. Heeft u interesse, mail of bel mij dan gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op de werkplaats.

Contact

facebookCarl Heinen
Heuveloord 130
3523 CK Utrecht

info@maatwerkinmeubelsutrecht.nl
06-44864041

Algemene voorwaarden

Download onze Algemene voorwaarden