Skip to main content

"Met recht kunnen wij stellen; wat u ziet is wat u krijgt!"

Uniek design en doordacht ontwerp

Carl Heinen

"Talloze meubels en projecten voor particulieren en bedrijven zijn het resultaat, ieder met een uniek design en doordacht ontwerp. De werkplaats is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur en gereedschap zodat hoge kwaliteit en afwerking verzekerd is. Ik heb een uitgebreid netwerk aan leveranciers en collega-meubelmakers waardoor grote projecten mogelijk zijn."

Carl Heinen

Ik ben Carl Heinen, meubelmaker met passie en liefde voor het vak. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij diverse meubelmakerijen, ben ik in 2007 als zelfstandige Maatwerk in Meubels gestart. En met succes.

SBB - Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Tevens heb ik een nauw samenwerkingsverband met SBB Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, waar Maatwerk in Meubels geregistreerd is als erkend leerbedrijf. Regelmatig werk ik dan ook samen met stagairs. Het overdragen van mijn kennis en liefde voor het vak vind ik zeer stimulerend en een grote inspiratiebron.

Ik hoop u met mijn werk net zo enthousiast te hebben gemaakt.

U bent welkom op mijn werkplaats, waar ik u graag te woord sta. Heeft u interesse, mail of bel mij dan gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op de werkplaats.